divendres, 25 d’octubre del 2013

LES BORREGUES ( Ripollès)

31è cim de la llista dels "Afegits"

Anem cap a Setcases i seguim la carretera que porta a l'estació d'esquí de Vallter 2000. Quan arribem als Plans de la Molina, en un revolt molt tancat  aparquem el cotxe, ja que el camí comença just en aquest indret.
Seguim el torrent de la Coma de l'Orri, passem per la Jaça dels Marrans, la Jaça del Mig , la Jaça de Dalt fins arribar al Coll de la Coma de l'Orri (2498m). Des del coll anem a buscar la carena que ens queda just a l'altre costat del Gra de Fajol i només ens queda seguir-la per un camí molt marcat que ens porta fins el cim de les Borregues (2675m).
Fem la tornada pel mateix camí.

dimecres, 16 d’octubre del 2013

TUC DORMIDOR (Conflent)

30è cim de la llista dels "Afegits"

Avui marxem cap a Prada, des d'aquesta població agafem la carretera que va cap a Mousset i ens arribem fins el coll de Jau, aparquem el cotxe. És una caminada tranquil.la i té molt bones vistes al vessant francès.

LA MUGA (Cerdanya)

29è cim de la llista dels "Afegits"

Sortim de Llívia cap a Prullans , Viliella i aparquem el cotxe a Cal Jan de la Llosa. Seguim per la Vall de la Llosa el GR fins travessar la passarel.la, llavors a pocs metres seguim un camí a l'esquerra que puja fins a l'estany de la Muga, ens dirigim al coll de la Muga i per la carena arribem al cim.