dijous, 1 d’agost del 2013

COMALOFORNO

20è cim de la llista dels "Afegits"

Hem dormit a Pont de Suert per tal de poder començar a caminar a primera hora. Hem anat fins a la presa de Cavallers, on hem deixat el cotxe a l'aparcament superior, sota mateix de la presa. Hem travessat la presa, fins arribar al final on comença un camí que porta cap al pas de l'Os. És un camí amb un desnivell considerable, però en certa manera va bé, guanyes alçada molt aviat, ens porta sota els contraforts del Comalestorres, un cop sortim del bosc fem una gran diagonal per anar en direcció a un coll herbós, molt visible, que ens queda davant i a la nostra dreta. Un cop arribats al coll fem un gir a la nostra esquerra que ens portarà al llac Gelat del Comaloforno, i realment, tot i ser el dia 1 d'agost està cobert de neu i gelat.
Des del llac ja podem veure el collet que ens portarà cap al cim, hi ha força neu, això ens farà la pujada una mica més fàcil d'accedir-hi, ja que és una canal d'una pedra petita i molt inestable.
Des del coll i passant per darrera de tots els contraforts arribarem a un petit collet (hi ha fites) d'on veiem el Comalestorres, i d'allà a buscar una petita canal que acaba al cim.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada