diumenge, 28 de desembre del 2014

QUERMANY GROS (Baix Empordà)

76è cim de la llista dels "Afegits"

Estem a Palamós, fa sol, el vent bufa una mica fort i el dia és fred, però marxem cap a Pals per fer el Quermany Gros, un cim amb una vista fantàstica de les Illes Medes.
Entrem a Pals, pel carrer Enginyer Algarra i girem a la dreta pel carrer Carmany i anem fins un punt on hi ha un mirador magnífic de Pals, allà deixem el cotxe.
Comencem el recorregut en direcció a l'hotel Mas Salvi, és pista alfaltada, arribem a un pal indicador  que ens indica que per la dreta arribariem amb 38' al Quermany Gros, però seguim direcció Begur, per fer-ho una mica més llarg, anirem sempre direcció Est fins arribar a una petita construcció, baixem una mica i agafem un corriol que ens porta a un dipòsit, li donem la volta i comencem a pujar fins arribar a una pista que ens portarà a un pal indicador just abans d'arribar al cim.
Baixem pel costat contrari, cap al camping Mas Patotxas.  És un recorregut difícil d'explicar per la gran quantitat de pistes que hi ha, el més indicat és agafar un trac dels molts que hi ha a internet per fer aquest cim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada