dimecres, 15 de juliol del 2015

PIC DE MOREDO (Pallars Sobirà)

111è cim de la llista dels "Afegits"

Sortim del refugi de Gerdar, on hi passarem dues nits. Anem a Esterri d'Àneu, cap a Alós d'Isil, un cop passat el poble d'Isil i abans d'arribar a Alós hi ha a mà esquerra una pista de terra, amb un petit indicador que diu: Barrenos. Hem deixat el cotxe en un revolt molt gran a mà esquerra on hi ha un mòdul metàl.lic.
Hem seguit aquesta pista un troç fins arribar al barranc de Moredo, hem començat a pujar, el camí es veu bé, està marcat amb fites, tenim a la vista el pic de Quenca, que queda a l'esquerra i a la dreta tenim la Roca Blanca i arribem a l'olla de la vall on al fons es veu el coll de Moredo, un cop arribem al petit estany ens dirigim cap a la dreta hi anem agafant alçada, ja tenim el pic de Moredo al davant. Hem assolit el cim tot pujant per la carena rocosa.
La baixada la fem per la vall de Portiero, volíem fer un recorregut circular, però no hi vam trobar cap camí, ni senyalització, i amb unes pendents d'herba molt pronunciades. Pel meu gust no és aconsellable tot i que diuen que és el camí normal... Fet per la vall de Moredo m'ha semblat perfecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada